torsdag 5 november 2009

Day 5

Hejsan sverige!!
Idag har skolan vart bra och roligt, Imorgon ska min klass (tess) iväg på ett fotoseminarium. Ska bli riktigt roligt, jag jobbar med en tjej från Japan, Yumi, riktigt roligt med alla olika människor.

Efter skolan tog vi fram gå benen igen, vi vandrade till Marble Arche och hyde park. Egentligen vandrade vi väl ingenting alls i hyde park, det ska vi göra till en heldag tänkte vi :)
Istället försökte vi hitta svenska kyrkan och totally swedish, efter en vägbeskrivning från en polis (som va MYCKET gullig och trevlig) hittade vi dit. Handlade hem kaviar, falurågrut och makaroner. En mycket trevligt dag!

Ikväll är det bonfire night i London, vi tänkte kila ut nu och titta lite grann och tar den stora firningen i helgen....

svenska kyrkan
cooola hus efter vägen

Marble Arche


här är våran lunch, LISETTE!



KRAMAR

4 kommentarer:

  1. gud va glad jag blir när man läser att ni har det så bra :) saknar er! vi ses snart! pusssssssssss

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att höra att ni trivs.Här hemma är det bara grått. Kul att se alla bilder / Mamma Karin

    SvaraRadera
  3. Gud vad skoj med alla bilder :) Ni ser ut att ha de toppen, kul att ni trivs med skolan och allt därtill... Ni är saknade här hemma men jag e såååå glad att ni kommit iväg och vågade ta denna chans. Sagis hälsar att hon tycker husen ni knäppt kort på ser så mysiga ut ;) Här hemma rullar allt på, har ju jobbat en vecka nu och för första gången på länge uppskattar jag att de e helg Började ju kl 7 imorse så vi får väl se hur länge man orkar hålla ögonen öppna ikväll ;) Men ska försöka orka med IDOL iaf Fortsätt ha det super så hörs vi på msn eller skype Tusen kramar <3

    SvaraRadera
  4. guuud va ni måste ha mys där borta!
    hur är vädret? har ni tjockisjacka och mössa?! är de så kallt!
    fortsätt att upd, ni är så ducktiga :)
    kyss på er gullisar

    SvaraRadera